1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1766708

Sv: Modo - Västervik
J F K: Fel. Jag "rankade" inte ner på er (skriver man så?) Ville jag klanka på er hade jag skrivit ett helt annat inlägg. Men visst, fortsätt stoppa huvudet i sanden och rabbla NHL-legender med NHL-kontakter som ser Ö-vik som världens hockeymecca. Den avgjort främsta sysselsättningen för gemene Öviksbo och ungefär lika sann för omvärlden som Nordkoreas alla alternativa OS-guld
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
mikenomad: Rackade skrev jag tills autokorrrekt skrev någonting annat. Nej, fy inte vill jag flytta till Sveriges Nordkorea Timrå inte.

Jag har inte rabblat några NHL-legendarer nu, Du verkar ha kopiöst mycket mindrevärdeskomplex, vilket jag tycker är tråkigt. Bara för att ni inte har några meriter att komma med behöver du inte vara så besviken. Vi får se framåt vårkanten om något av lagen ens får spela kvalserien. Om inte Modo skulle lyckas så hoppas jag på Timrå, för jag har inga sådana mindervärdeskomplex att jag inte skulle unna dem en framgång.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
mikenomad: så skönt att du kan komma hit och ge oss facit då. Din egen klubb har harvat i skiten sålänge jag kan minnas, med en kvartsfinalförlust mot Modo som största bedrift.
När ni nu öppnat säsongen lovande är ni plötsligt självutnämnda världsmästare och redan klara för SHL.

Det var en riktigt dålig match av Modo idag, men man har visat upp betydligt bättre spel tidigare.
Man ligger i mitten av tabellen efter 8 omgångar, en ändå helt ok start på säsongen kan jag tycka.
Kommentera