1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481215 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1780297

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Sawchuk:

Nu har du fel, allt det positiva skrevs fram till 2-0 när vi faktiskt spelade bra, är väldigt nöjd med första perioden förutom att vi ligger under efter den, sedan faller vi ihop som ett korthus efter deras 2-0 mål. Det är precis det jag skrivit och efter det är det helt värdelöst spel från vår sida. Orkar du inte läsa och förstå det är det ditt problem.

Du är så jävla dryg ibland, och det där med Farley gör nog sjukt ont i ditt stora uppblåsta ego. Han har gjort två bra matcher i HA av ca 20 matcher och du har bara kommenterat honom när han gjort dessa. Vart var du och kommenterade när han spelade som en div 1 spelare? På tal om Bagdad-Bod alltså?

Ja vi får väl se vart Farley landar efter säsongen, men jag tror att han som bäst kommer vara en medelmåtta i HA detta år med tanke på det han presterat, ifall han ens blir kvar i löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Rytter: Ja det var ju synd att Modo inte var tillräckligt bra för att göra mål bara :P

Att det skulle göra ont att Farley lämnar Modo för att få mer speltid i ett mycket bättre lag högre upp i tabellen förstår jag inte riktigt, kan du förklara det närmare?

Modo har ju lyckats göra förra årets bästa back i Allsvenskan till en fullständigt värdelös förvärv också.
Kommentera