1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482575 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1787713

Sv: Modo-SSK 170103
Bad_Brett: Jag tycker att det var rätt stt säga upp svartvadet, men exakt hur mycket har förbättrats så avsevärt tycker du? Det där tycker jag handlar mycket mer om att olausson blivit sjuk och Styf krävt ett passivare försvarsspel. Att det har med bytet av sportchef att göra är faktiskt mest tillfälligheter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-SSK 170103
J F K:

Oavsett hur professionell man är, kommer man såklart till en punkt där man kollektivt börjar bry sig någon procent mindre. Tror inte du ska underskatta vilken effekt ledarnas beteende har på moralen. Det kan räcka med att en chef åker på en till synes onödig tjänsteresa för att det ska bli missnöje bland personalen.

Även om det är svårt att se varför en sparkning av sportchefen mitt under säsongen skulle påverka laget direkt, är jag ändå övertygad om att så är fallet. Småsaker som att AJ kan ha fått förnyat självförtroende när klubben visar att de inte går den konventionella vägen och sparkar tränaren eller materialaren börjar vissla i korridorerna. Det var trots allt ett statement att MoDo gjorde sig av med en av de största eldsjälarna i modern tid. Jag tror det påverkar en hel del.

Sedan har Styf gjort det jättebra såklart.
Kommentera

Sv: Modo-SSK 170103
J F K:
Sen tror jag att det spelar in lite att dom har lyckats vinna några nära matcher också sen Svartvadet fått gå, självförtroendet i spelarna har kommit igång lite.
Kommentera