1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481710 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1799910

Sv: Modo - SSK 170215
Tycker överlag det är sansade och adekvata reaktioner härinne. För sanningen är ju den att katastrofstämpeln är överdriven, möjligen lutar det åt ett smärre fiasko. Åtminstone om det fanns förväntningar på ett snabbt återtåg.

För alla med verklighetsförankring så förstår man att 1:a året efter en degradering handlar om att stoppa blödningar och hindra raset, att landa så mjukt som det är möjligt. Ingenmansland är inte jättesexigt men absolut inte katastrof. Negativt kval tror jag inte ni behöver bekymra er om.

Som Timråit är hockeylivet roligare än på ett antal år, kanske så många som 10. Men sanningen är ju att våra världar förmodligen inte skiljer sig så mycket från varandra trots tabellplaceringarna. Så jag aktar mig för högmod.

Vi har båda pissig ekonomi och även om vi kommer spela kvalserie uppåt så är SHL-tanken en utopi även för oss. Nästa säsong är det ny dans, ny chans för våra lag och då är förutsättningarna likvärdiga för lagen och tabellplaceringarna då kan mkt väl vara omvända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 170215
mikenomad: Jag tror ändå någonstans att det flesta ändå inte trodde på ett snabbt återtåg, det är nog mest bara för att man är supporter med hjärtat för klubben som tar ut svängarna när hockeypulsen sätter igång, man börjar tro och hoppas på något som i själva verket är snudd på orealistiskt.

Summa sumarum så är det fruktansvärt svårt för en allsvensk klubb att kliva upp i shl med dagens förutsättningar och jag tror Modo blir kvar i AS för en mycket lång framtid
Kommentera