1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1799921

Sv: Modo - SSK 170215
mikenomad: Jag tror ändå någonstans att det flesta ändå inte trodde på ett snabbt återtåg, det är nog mest bara för att man är supporter med hjärtat för klubben som tar ut svängarna när hockeypulsen sätter igång, man börjar tro och hoppas på något som i själva verket är snudd på orealistiskt.

Summa sumarum så är det fruktansvärt svårt för en allsvensk klubb att kliva upp i shl med dagens förutsättningar och jag tror Modo blir kvar i AS för en mycket lång framtid
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 170215
Gavelo: Ja det tror jag med, men de bör sikta på att resonera som skellefteå gjorde - att ligga i kvalet så många gånger som möjligt fast åt andra hållet, tillslut trillar de igenom. Att läsa såna rubriker som att "Modo satt kvar vid julbordet" etc ska bara inte gå att läsa, man måste ge allt i 60 minuter, inte 1-2 perioder.

Jag kan köpa att man åkt ur, såna är spelreglerna osv, jag kan även bittert acceptera att man missar ett playoff även om det är med gråten i halsen, men jag har jäääääädrigt svårt smälta att man igen riskerar trilla ned i ett kval till. Totalfiasko isåfall.
Finns ingen botten eller hur länge ska man sjunka?
Kommentera

Sv: Modo - SSK 170215
Gavelo: Södertälje, Västerås, Björklöven, Timrå, AIK och nu MoDo.

Listan över klassiska lag som ramlat ur och sedan troligen aldrig tar sig tillbaka till finrummet är lång. Själv gick man naivt och tänkte "det händer aldrig oss". Nu sitter vi där med pungen i skruvstädet.

Jag vill för mitt liv inte acceptera att MoDo fortsatt ska föra en tynande tillvaro på hockeyns bakgator. Jag vill att laget i mitt hjärta är med och tävlar med de bästa.

Jag tycker inte att plast som Växjö, Karlskrona, Rögle och Linköping ska vara i finrummet. Där vill jag ha gamla anrika klubbar med själ och traditioner.

Jag må vara dum men det är hur jag känner.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 170215
Gavelo: Så är det. Det är nog dessvärre verkligheten för oss också, en tillvaro i hockeyallsvenskan. Man får glädjas över det lilla, att man öht har en klubb att följa och att denna huserar i en liga som trots allt räknas som elitnivå och därav får hyggligt med medial uppmärksamhet. Skillnaden mot förr, från tidigt 00-tal och bakåt, är ju himmelsvid på den fronten...
Kommentera