1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1799945

Sv: Modo - SSK 170215
WarEvryPractice: Ja du har en poäng där.
Rent historiskt är det ju rätt imponerande att Modo största delen av historien varit ett stryk lag. Ändå är man ett av lagen som spelat mest i högsta ligan.
Rent historiskt är det väldigt väldigt få gånger vi varit ett topplag. Och ett lag att räkna med var vi väl typ bara mellan 99-02 typ.

Vi lyckades ju för bövelen missa slutspel säsongerna vi hade Zucca.
Kolla på offensiven i de lagen och fundera hur det går till. (Målvaktsbekymmer är väl ett bra svar där)
Vi har aldrig lyckats bygga in den där vinnarmentaliteteten i klubben så som FBK eller i närtid SAIK. Vilket gör det imponerande att Foppa blev sån jävla vinnare. När Modo mer är att likna med Näslund...

Men jag vägrar köpa att vi skulle vara fast i HA för alltid. Nu kommer förutsättningarna iofs bli jävligare. Men om en stad och lag som KHK kan ta sig upp och etablera sig i SHL varför skulle Övik med ett gigantiskt intresse och rimligtvis kunnande aldrig klara det för?
Vi har inte sämre förutsättningar än någon annan. Möjligtvis bättre. För vad har Modo för konkurrens här på hemmaplan om pengar?
Jämför med TIK och vilka dom har att konkurrera mot när det gäller sponsorer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 170215
Monno: Modo är mer att likna vid Näslund? Det är till att ha höga krav när man tycker Näslund är misslyckad. Peter Forsberg är en av de bästa genom tiderna, finns många spelare som varit aktiva som är misslyckade ifall "foppa" är måttstocken.
Kommentera