1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480406 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1803063

Sv: Modo - Västervik 170222
Carl Lejonkräk: Jag har nog rört ihop detta, sitter med migrän på jobbet kanske dags ge sig.. (Ska försöka ändå) - Trodde du menade att en SHL klubb skulle betala 250papp till AS för en spelare utan kontrakt.

Vilket fall så hade jag gärna sett mer frihet hos klubbarna att själva bestämma vad en spelare får kosta och köpa/sälja sinsemellan. Tråkigt för Modo ivarjefall som ser ut att ha dragit en riktig nitlott efter kvalserien, känns riktig uppförsbacke att bygga något långsiktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
Mydar: Fast klubbarna i HA får väl sälja spelare till vilket belopp som helst om de bara skippar dessa klausuler som kringgår detta och ger fix 250000kr om jag fattat rätt.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Mydar: Nog för att Modo iaf kontrakterat några bra spelare på flerårskontrakt, men det kommer ju bli svårt att få behålla talangerna som kommer fram (Sellgren är ett exempel) och därmed svårt att bygga långsiktigt.

Sen kanske man skulle se över dehär med att shl skan plocka upp mängder med talanger från allsvenskan för att sedan låna ut dom till valfri allsvensk klubb, det är ju faktiskt helt stört och det blir ju inte direkt sportsligt eller rättvist någonstans, det styrker ju endast teorin om att allsvenskan är en farmarliga
Kommentera