1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480497 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1803064

Sv: Modo - Västervik 170222
Mydar: Nog för att Modo iaf kontrakterat några bra spelare på flerårskontrakt, men det kommer ju bli svårt att få behålla talangerna som kommer fram (Sellgren är ett exempel) och därmed svårt att bygga långsiktigt.

Sen kanske man skulle se över dehär med att shl skan plocka upp mängder med talanger från allsvenskan för att sedan låna ut dom till valfri allsvensk klubb, det är ju faktiskt helt stört och det blir ju inte direkt sportsligt eller rättvist någonstans, det styrker ju endast teorin om att allsvenskan är en farmarliga
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: Med utvecklingen som sker nu så är ju en farmaliga allsvenskan ämnar att bli redan lite påbörjat tyvärr.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: Det där sista lät så orättvist så jag vill inte tänka mer, på det viset så är det ju faktiskt möjligt för SHL lag att i grova drag styra resultatet för hur det går för klubbarna i AS. Tänk bara de skulle teoretiskt förstärka vilket lag som helst..

Det är klart, att så länge ens SHL lag befinner sig på rätt sida om strecket så blir det inget gnäll, men då/när/om ett SHL lag åker ur så kommer de ochså bittert få bita ihop tandraderna till benmjöl
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: Precis ! Borde ju rimligtvis lånas ut till den klubb som man plockade spelaren ifrån för att på nåt vis ändå skapa viss rättvisa.
Kommentera