1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479641 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1803917

Sv: Modo - BIK 170225
Robin Ztorken L:Det är inte ett halvt nytt lag som tar en upp till SHL utan ett sammansvetsat lag. Modos bästa val är att försöka förlänga med så många utav dagens spelare som möjligt. Det är den rätta vägen,titta bara på topplagen som Mora,Tingsryd och Timrå. Nästan alla topplag har format sitt lag under ett antal säsonger,Modos trupp är inte dålig. Men tyvärr så floppade några RIKTIGT viktiga spelare. Nu kommer väl någon svara,men vadå laget är ju dåligt byggt om man bara förlitar sig på några bra enstaka spelare!!Det är lite svårt att bygga ett lag där alla är klasspelare. Varför då? ja först och främst så kostar det,men sedan så kan man inte ha en "klasspelare" som spelar i fjärde kedjan. Den spelaren kommer såklart börja klaga. Och det är ju inte så konstigt. Han vill väl ha sin tilltänkta istid! Vi har bra spelare i den här truppen, men när några för tilltänkta toppspelare floppade och spelarna som inte är "klass spelare" inte steppade upp så dög det inte. LAGET Modo har inte funkar iår,och det fixar man inte igenom att byta ut halva laget.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK 170225
modomille:
Jag är rädd för att vi kommer behöva ta in 7-8 spelare pga att spelare lämnar, kanske fler än så. Nu nämndes i veckan att Sellgren var klar för en SHL klubb, Lindgren är lite ojämn men gissar att han är aktuell för några klubbar. Stenqvist är tydligen klar för FHC vilket iofs inte verkar sörjas här. Leman har iaf inte kritat på. Brecjak utgår jag ifrån är färdig här när slutsignalen går. Eidstedt vet jag inte ens om han vill vara kvar, eller om klubben vill satsa på honom en säs till så det blir väl Oskarshamn och två säs där innan han gör succé o går t HV;) kvar blir.... Hedman då. Backsidan kan bli knepig om vi tappar de 4 juniorer som fått mest speltid i år.

I vanlig ordning så styr man inte över alla omständigheter, men har den nya sportchefen bra koll på allsv/norge/Danmark i kombination med de spelare som faktiskt skrivit på så kan det bli bättre.

Molin tror jag kan driva en kedja nästa år oxå, Tobias E lär vara en lika bra center även nästa år, Björklund har förhoppningsvis ett lika bra skott även då. Oskar S-L/Alba kan förhoppningsvis leverera mer framåt. Kan vi hoppas på att Wernblom stannar?!? Ja det finns nåt att bygga på.
Men det är en lång väg att vandra då Modo skall lyckas med något man inte lyckats med på länge. Hoppas inlägget inte var alltför rörigt.

Borde fö inte Magnus Häggström vara på väg hemåt nästa säs?
Låst ämne

Sv: Modo - BIK 170225
modomille:
Sen en viktig sak, för många var det även första senior säsongen utanför junior laget så förvänta sig färdiga spelare direkt så är det nog dags se över förväntningarnatten på dom spelarna, nog tror jag många av dom unga som väljer att stanna kommer göra bättre säsong nästa.
Låst ämne

Sv: Modo - BIK 170225
modomille:

Håller med dig i stora drag.

Vi kan ju inte börja med att byta ut våra juniorer, nu har vi investerat i dessa i ett år och gett dom värdefull speltid, vi ska inte låta dessa gå till andra klubbar som får skörda frukterna.

Vissa som t.ex Leman och Sellgren ska vara med på 6 backar nästa år, sedan måste vi träffa rätt med nyförvärven. Tycker Hedman ska få en chans till nästa år under en tränare som låter honom spela sitt defensiva spel. Tycker han varit helt godkänd i de senaste matcherna och han kan bättre och borde kunna bidra mer nästa säsong.
Låst ämne