1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479874 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1804016

Sv: Modo - BIK 170225
modomille:
Jag är rädd för att vi kommer behöva ta in 7-8 spelare pga att spelare lämnar, kanske fler än så. Nu nämndes i veckan att Sellgren var klar för en SHL klubb, Lindgren är lite ojämn men gissar att han är aktuell för några klubbar. Stenqvist är tydligen klar för FHC vilket iofs inte verkar sörjas här. Leman har iaf inte kritat på. Brecjak utgår jag ifrån är färdig här när slutsignalen går. Eidstedt vet jag inte ens om han vill vara kvar, eller om klubben vill satsa på honom en säs till så det blir väl Oskarshamn och två säs där innan han gör succé o går t HV;) kvar blir.... Hedman då. Backsidan kan bli knepig om vi tappar de 4 juniorer som fått mest speltid i år.

I vanlig ordning så styr man inte över alla omständigheter, men har den nya sportchefen bra koll på allsv/norge/Danmark i kombination med de spelare som faktiskt skrivit på så kan det bli bättre.

Molin tror jag kan driva en kedja nästa år oxå, Tobias E lär vara en lika bra center även nästa år, Björklund har förhoppningsvis ett lika bra skott även då. Oskar S-L/Alba kan förhoppningsvis leverera mer framåt. Kan vi hoppas på att Wernblom stannar?!? Ja det finns nåt att bygga på.
Men det är en lång väg att vandra då Modo skall lyckas med något man inte lyckats med på länge. Hoppas inlägget inte var alltför rörigt.

Borde fö inte Magnus Häggström vara på väg hemåt nästa säs?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK 170225
Tarasov: Glömmer vi inte Enström som var våran kanske bästa back innan skadan?!
Låst ämne

Sv: Modo - BIK 170225
Tarasov: Helt ärligt, varför ha kvar någon i våran akilleshäl? Sellgren, Leman och Enström ser jag helst vara kvar, men resten, finns ingen anledning. Bara dumt att bygga på dom som inte var tillräckligt bra för HA ens.

Försvarssidan behövs en omstrukturering på. Forwardssidan räcker om K.Jakobsson vill vara kvar, eventuellt Smotherman. Utöver dom som redan skrivit på alltså. Lite kluven om Rundqvist, som han spelat i år är han inte värd ett nytt kontrakt, men rätt var det är så kanske han är bra nästa säsong med lite kontinuitet.

O Hedman hade kontrakt ett år till, det visste jag inte.. Herregud. Ajja.
Låst ämne