1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484880 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1806810

Sv: Silly season
Monno: fast det har ju varit min poäng länge. Vi har tre defensiva backar som är fysiskt starka, men med svag skridskoåkning. Att sätta dem på ett väldigt aggressivt försvarsspel var att göra dem en gigantisk björntjänst.

Visst har hedman varit dålig i vinter, men jag tycker oerhört synd om honom som sattes att spela ett spel han aldrig spelat tidigare i sitt hockeyliv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Det jag funderat på är om det nu har saknats en strategi eller idé, hur kunde det då gå så bra kring årsskiftet? Vad var det som gjorde att puckarna började trilla rätt och att börja klättra i tabellen? Jag vill minnas det var skador på många nyckespelare o att många yngre tvingades ta mer ansvar, och var det inte då som den där Alba började hitta mål i varannan match, sen köpte man in nya rutinerade spelare o ansvaret landade på dem istället, o sen gick det som det gick, det min teori ivarjefall. Kanske det var bättre fart i junisarna o sen då rutinen kom tillbaka i laget så tappade man fart igen o började loosa matcherna.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Håller med fullständigt. Tror han kan vara stabil i defrnsiven om han får spela sin spelstil och inte tjurrusa ner i hörnen
Kommentera