1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1810508

Sv: Silly season
Jag tycker vi kan testa Conny 1 säsong, vi gav ju Skröder en chans till.

Fördel är väl att medans Skröder tappat det mesta så är Conny fortfarande är en topp framspelare och kan styra ett Pp och klarade spela för ett lag med bra mycket högre tempo än vad Modo spelade.

Fast här skulle han nog inte vara populär värvning, här är man ju på gränsen till för gammal för hockey när en spelare fyller 30 år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: ja jag tycker det kan vara värt det med, ge honom ett try-out kontrakt, sköter han sig inte så bye. Men om man kikar på de lag som Conny spelat för så har det onekligen gått väldigt bra, har de verkligen haft såna problem med honom som så många skriver om? Jag tycker han påminner en del om Wernblom, en sån tjurskalle som aldrig ger sig, kommer ihåg HV - Modo 10-1 o vem som aldrig gav upp o satte enda pyttsen då resten hade klappat ihop.
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Jag tar mycket hellre Stefan Öhman som är oerhört seriös och skulle fungera att ha som lagkapten. Jag kan inte tänka mig annat än att han skött sig prickfritt i Löven och att han är en kille som de unga spelarna sett upp till.

Conny är en kille som ställer till oreda vart han än brukar vara. Han har blivit sparkad flera gånger för att han återfallit till drickande och dessutom är risken större i Övik där alla gamla polare finns och där han brukar festa på sommaren. Dessutom har Conny en historik att ta plats. Får han inte speltid så gnäller han och han har åsikter på det mesta.

Conny tränar riktigt bra och lär hålla som spelare, men han kan kosta oerhört mycket energi med sin personlighet och sina utspel. Ingenting jag vill ha i Modo, för jag tycker vi har nog med våra egna bekymmer...
Kommentera