1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480223 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1812251

Sv: Nya sportchefen och tränaren?
Sven Tuta: Jag fortsätter väl att vara den jobbige som målar fan på väggen och som inte har hittat nån tussilago än men nog fasen är jag orolig. Ingen tränare och ingen sportchef gör att vi nu riskerar att tappa även andra och tredje sorteringens spelare från laget.

Jag har inte sett några som helst tendenser eller bevis från klubben att man vidtagit eller håller på att iscensätta åtgärder för att stoppa blödningen. Rätta och lugna mig om jag har fel.

Från att ha haft chansen att ligga först i värvningskarusellen så har vi satt oss på arslet och väntat. Nu står vi snart längst bak i kön som vanligt och både russin och kaka är slut när det blir vår tur. Vi får slåss om da smuul. Utan snus i tretti dagar försmäktar vi på denna ö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya sportchefen och tränaren?
bisterfinnen:
Att inga avtal är påskrivna är något man kan leva med, det jag är "mest orolig" för är att man börjar med ett tomt blad. Dvs andra klubbar snackar med spelare, förhandlar men vi är inte ens där...Visserligen är 12 lirare på kontrakt, men de viktiga positionerna är kvar. Beroende på hur man ser på Tobias E är så 3-4 centrar som skall in i laget
Kommentera

Sv: Nya sportchefen och tränaren?
Den här meningen, ett citat från Jesper Lindgren från artikeln symboliserar min avsky för det som blivit norm i svensk hockeytalangutveckling:

– Jag vet inte vad som väntar. Det är min agent som sköter allt. Vi får se.

Att sätta talangutvecklingen i klorna på agenter som enligt standardkontraktet för hockeyagenter i Sverige bara ska ha ett för sina ögon, maximal ekonomisk utväxling för såväl spelare som agent kan aldrig gynna svensk hockey. Hur fan har vi låtit det bli såhär?
Kommentera

Sv: Nya sportchefen och tränaren?
bisterfinnen: Man undrar ju hur det kan ta sådan tid innan det blir klart med framförallt en sportchef. Svaret bör vara att hans/hennes nuvarande lag fortfarande spelar för annars borde han/hon redan ha tillträtt. Jag har för mig att ansökningstiden gick ut i mitten på januari men jag kan ha fel.
Kommentera