1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479894 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1823162

Sv: Apropå ingenting...
Mydar: Klart man kan. Men Modo har alltid prioriterat hockeylagen (utom Dam) före allt annat. (Utom typ Mello) Man har blivit bättre på senare år. Men man måste nog börja jobba med att Evenemangsarenan bestämmer upplägget och Modo Hockey får anpassa sig till det. Förhoppningsvis har man börjat med det.

Kan man skicka ut damerna i små hallar så fort det är något kan man gott skicka iväg herrarna också. Dom får ju ändå fullgod ersättning för att hålla på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Absolut. Alla borde klara av att träna i en mindre glamorös hall.
Sen tycker jag Modo i stället för att "låna" ut hallen till Öviksmässan (eller vad den heter) kanske ta och skapa ett eget sådant event(Inte sagt att man måste kopiera just detta event). Företagen betalar bra för att ha en monter.
Och nog borde det fungera med att ha ett stort band där oftare än vad det sker nu. Är det tillräckligt bra band så lockar det folk även från närliggande områden.

Sen vet jag inte hur svårt/lång tid det tar att göra om hallen till detta. Men tycker modo ofta tar det säkra och hyr ut för småsummor i stället för att själv riskera lite och dra in storkovan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Tkr mig ha märkt att de är fler evenemang numer än tidigare.

Mora har koll på Karlqvist men vibbarna är ändå att han stannar tillsvidare....

Intervju med Häggström igår, inte så mkt sensationellt i den, han beskrev Carnestad som "rörlig och placeringssäker". Det gillar vi!
Kommentera