1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1823184

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Absolut. Alla borde klara av att träna i en mindre glamorös hall.
Sen tycker jag Modo i stället för att "låna" ut hallen till Öviksmässan (eller vad den heter) kanske ta och skapa ett eget sådant event(Inte sagt att man måste kopiera just detta event). Företagen betalar bra för att ha en monter.
Och nog borde det fungera med att ha ett stort band där oftare än vad det sker nu. Är det tillräckligt bra band så lockar det folk även från närliggande områden.

Sen vet jag inte hur svårt/lång tid det tar att göra om hallen till detta. Men tycker modo ofta tar det säkra och hyr ut för småsummor i stället för att själv riskera lite och dra in storkovan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: alla isar fungerar givetvis inte. Modohallens is är så spröd att den går rejält sönder när A-laget kör, men skyttis borde gå. Samtidigt har den där rabiata kvinnan som driver konståkningen tagit sjukt mycket tider i skyttis. Den tar snudd på alla de bästa tiderna.

Det går säkert att justera en del, men det är inte alls så lätt som ni verkar tro. Det saknas rejält med istider i kommunen sedan nedläggningen av kempis.
Kommentera