1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474662 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1836327

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
Monno: Jag tycker att Modo är något bättre, men kanske inte två mål bättre...
Försvarsspelet har inte varit direkt lysande, men det finns i alla fall någon form av struktur som saknades ifjol. Oskarshamn har haft för många lägen, men vi är ändå hyggligt med när de får chanserna. Det är någon nära på returen, det är någon som hindrar direkta friläge osv.

Vi har en del att jobba på, men grunden verkar något bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
J F K:

Håller med, 2 måls ledning för oss är i överkant. Visst vi började bra men efter ett dåligt PP tog Oskarshamn över och hade många bra lägen. Kändes som Oskarshamn skapade mer än oss i PP och vårt PP mål var ju resultatet av en tekningsvariant mer än ett ordnat PP spel.

Det positiva är att vi inte släpper till lika klara spelvändningar som tidigare år, då fick vi ju alltid massor med 2 mot 1 och 3 mot 2 emot oss. Samt att vi vinner mycket tekningar. Kul också att "rätt" kedjor får producera poäng direkt.

Sedan slarvar i i egenzon när vi försöker vara för konstruktiva och bjuder in Oskarshamn att få tryck på oss, men det är ju första matchen så allt sitter nog inte perfekt.

Känns ändå som vi har ett mer homogent lag än förra året och att vi kommer jobba med försvaret. Såg nog mer puck ut i trängda lägen denna period än vad vi gjorde på en halv säsong förra året.
Kommentera