1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474579 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1841180

Sv: Modo - SSK 11/10
Steken84: Vi var lika odugliga mot Västervik, LIF och Troja, men lyckades vinna där.
Ikväll ännu sämre och förlorade med all rätt.
Det där jämnar ut sig i längden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 11/10
Robin Ztorken L:

Du är verkligen svart eller vit. Gör inte modo en kanonmatch så är man odugliga.

Västervik var en ok match för att vara hemmapremiär, lite darrigt i första men laget växte och växte genom matchen och vann välförtjänt.

Leksandsmatchen var en riktigt riktigt bra hockeymatch på HA nivå, två lag som spelade i högt tempo och bra passningsspel och bjöd på bra underhållning, likt Västerviksmatchen blev vi bättre och bättre och vinst i sudden var rättvis.

Troja matchen såg jag inte hela av, men det var virrigt i egenzon men det fungerade ändå offensivt, men överlag en dålig match från vår sida, sämsta matchen i år.

SSK matchen, ja det har vi skrivit om här, vi gör mycket bra saker men är inte tillräckligt skärpta framåt och skulle kunna varit hetare framför kassen och mycket bättre i PP. Blir det 33-12 i skott och 70/30 i puckinnehav samt över 22 minuter i offensiv zon så är man inte oduglig och man skapade tillräckligt för ha chans att vinna.

Nu är det bara att studsa tillbaka på Fredag. lurig match mot hästen borta. Men höjer vi oss lite i de avgörande momenten har vi bra chans till 3p. Det enda vi behöver se upp med är utvisningarna för hästen är äckligt vassa i PP och Palmberg gör ju alltid poäng där känns det som.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 11/10
Robin Ztorken L: Haha! Läste bara texten, inte vem som skrivit det, men visste ändå. Inte för att du har fel, men du verkar inte kunna bli anonym. Mörda ingen!
Kommentera