1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

287641 inlägg · 3738 ämnen

Inlägg #1841390


Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 11/10
ivandrago:

Känns som vi kan avstå från honom.

Ser Brynäs-SAIK. Om Johansson inte får förlängt med Brynäs och ingen annan SHL klubb vill plocka upp honom så borde vi gå all-in där. Han skapar mycket men det syns inte i poängprotokollet 1p på 7 matcher. Det är en sådan center vi skulle ha fått tag i som verkligen lyfter laget och kan servera t.ex Karlkvist.

Är förmodligen för bra för HA, men det är en spelare som skulle kunna skapa offensiv i en andrakedja. Är förmodligen 0% chans för oss, går han till HA lär väl Leksand ligga bäst till, men lek med tanken att han skulle gå till oss och få igång produktionen, när han har flyt i spelet är det en spelare som skulle kunna skrämma ett SHL lag i ett kval med sina kvaliteter, han är en sådan som skapar offensiv på egen hand.

Om vi placerar oss högt i serien och funderar på att gå långt i slutspelsserien eller igenom den hockeyallsvenska finalen så kommer vi behöva en till producerande kedja och det är då en center vi behöver. Vi kan ju vänta ett tag till på Häggström/Öhman, men om inte produktionen kommer igång efter 15-20 matcher måste vi leta något.
Kommentera