1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

278620 inlägg · 3706 ämnen

Inlägg #1841676

Sv: Modo - SSK 11/10
J F K: såg att Brynäs ledde skotten i periodpausen men låg under med 1-6.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 11/10
Eller:

Kanske dom gjorde, men faktum är att det är tydligt att det är ett lag utan självförtroende och trygghet som möter ett lag som bara trummar på och tror på det dom gör. Det ser ut som det gjort för modo vissa tidigare år, pass som sitter på skridskorna så spelarna tappar farten, skottförsök där man missar pucken, enkla missar kring linjerna och i egen zon som bjuder SAIK på läge efter läge, man passar bort det chanser man har istället för att gå på mål och hota. Känns farligt nästan varje gång SAIK kommer in i deras zon.

Brynäs måste göra något för att vända detta, för det ser inte bra ut och vi vet ju hur svår det är att komma ikapp ifall man ger för mycket försprång i början.
Dom har skickliga spelare men det kuggar liksom inte i för dom, något är fel i laget, kanske är inte Melin rätt man att leda dom.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 11/10
Eller: Felix släppte in en billig puck igen. Det är lite alsenfelt i modo-varning där. Spelmässigt är man med, Men målvakterna släpper in för många dåliga mål vid fel tillfällen. Man har inget förtroende defensivt och börjar överarbeta situationerna.
+1
Kommentera