1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481446 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1846026

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Nucky:
Tycker inte att juniorerna är problemet, vill inte peka ut någon enskild av de yngre som ett "problem". Då tycker jag nog några av de etablerade skulle kunna ha presterat bättre. Minns att Sundlöv i början av säsongen nämnde att de var bra men att man inte fick ställa ut dem ensamma eller nåt i den stilen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Tarasov: Som sagt håller jag inte juniorerna ansvariga på något sätt. Det är inte deras fel.

Sedan såg vi i inledningen av serien att laget inte alls är så kopiöst uselt som man presterat mot SSK, Pantern och nu senast mot Tingsryd. Det är givetvis ingen tröst om självförtroendet är sådant att man presterar som allsvenskans 14e bästa lag som nu senast.

Det känns som om självbilden eller namnet på tröjorna sätter pressen. I en match där Modo inte på ett enda sätt ska vara favoriter så förväntas man ändå vara det spelförande laget. Varför är det så? Även om vi skulle ligga sist inför matchen mot Oskarshamn så tror jag att vi kommer att försöka föra spelet av ren automatik bara för att vi är Modo. Förlorar vi så kommer det ändå på något konstigt sätt anses som en bedrift av Oskarshamn, även om det borde vara på papperent enkelt för dem att stöka undan sista laget i serien. Att vara Modo är tyvärr en ren belastning.
Kommentera