1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481083 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1846031

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Tarasov: Som sagt håller jag inte juniorerna ansvariga på något sätt. Det är inte deras fel.

Sedan såg vi i inledningen av serien att laget inte alls är så kopiöst uselt som man presterat mot SSK, Pantern och nu senast mot Tingsryd. Det är givetvis ingen tröst om självförtroendet är sådant att man presterar som allsvenskans 14e bästa lag som nu senast.

Det känns som om självbilden eller namnet på tröjorna sätter pressen. I en match där Modo inte på ett enda sätt ska vara favoriter så förväntas man ändå vara det spelförande laget. Varför är det så? Även om vi skulle ligga sist inför matchen mot Oskarshamn så tror jag att vi kommer att försöka föra spelet av ren automatik bara för att vi är Modo. Förlorar vi så kommer det ändå på något konstigt sätt anses som en bedrift av Oskarshamn, även om det borde vara på papperent enkelt för dem att stöka undan sista laget i serien. Att vara Modo är tyvärr en ren belastning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Vi har varit där vi också. Jag tror inte det är något fel på era juniorer. Hur kunde de isåfall vinna de fyra första matcherna med glans? Jag tror däremot att det är betydligt svårare för juniorer att skaka av sig en förlustsvit, det är lättare att det sätter sig i huvudet och inte har de någon rutinerad räv att luta sig mot. Jag är övertygad om att ni kommer att spela ett hela annat spel om ni vinner ett par matcher. Det är inte så att jag vill att ni ska ligga i topp, men ni behöver för den skull inte ligga i botten. Lite grann måste man ändå hänga ihop i Västernorrland - ska det brinna i våra derbyn måste hatkärleken få bestå i samma serie. Börja väldigt gärna med att vinna mot AIK!!!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Låter som att allt torskande sitter i namnet, då borde vi byta namn på föreningen.. nej jag vet inte heller vad som föranlett detta ständiga hamna på elfte plats i tabellen. Hjälper inte heller sparka tränare så det tycker jag man ska låta bli. Ta in en psykolog kanske? I början av serien vann vi ju varje match med samma spelare, då man inte fick utdelning i målprotokollet så har spelat börja låsa sig, sen har det bara fortsatt runnit utför, nu spelades den tamaste hockeyn på länge. Hoppas Särkijärvi kan piska in lite finsk sisu under uppehållet!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K:
Förstår vad du menar, och har inte insynen/kunskapen för att argumentera emot, men ville presentera en alternativ infallsvinkel.
Kommentera