1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478907 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1846097

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Jag vet inte hur mycket du har sett bröderna men dom följer samma mall som tidigare, tidigt utvecklade, tidiga i U landslag, individuellt skickliga och snygga på isen men utan större speluppfattning och en tendens att vika ned sig när det inte går lika lätt som man vill. Det kan också ha varit sista kullen där Modo lyckas behålla de största talangerna, Till nästa års intag är redan de bästa i länet klara för andra hockeygymnasier.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Sawchuk: Men jag har inte sett dem, men det låter lite som Mattias Karlin på sin tid tyvärr.
I den sits vi är i kan jag tänka mig att de är de vi kan ha nytta av. Ta in spelare som Lindgren, Stenqvist, Grundström, Nylander osv så ändå lämnar för tidigt vet jag inte om det egentligen tillför någonting (möjligen bara ett byte av pengar).

Men, det måste börja med att vi lyfter den egna verksamheten. Jag har sett tecken på att det börjar bli lite bättre på pojksidan, men inte alls i den utsträckning man kan önska. Det är ju katastrof att modo inte ens kan ta fram flest lokala talanger, utan lag som Svedjeholmen och KB är mycket bättre. Det beror nästan alltid på vilket lag som har de bästa ledarna. Har du en bra tränare så får du fram bra spelare. Hur bra är givetvis upp till spelarnas talang, träningsvillighet osv, men med en bra tränare i ung ålder så får man fram en hel del bra spelare.
Kommentera