1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480241 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1846095

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Sawchuk: Bröderna Wahlgren är alltså inte några större talanger, utan det finns mycket bättre talanger i Ångermanland?

Men, jag håller med i en hel del. Nu överdriver du naturligtvis en del med juniorerna då J18 mötte ett Frölunda som saknade EN spelare exempelvis. Det är inte så att vi bara vann för att de andra lagen saknade alla juniorer, men givetvis hjälpte det till. (och så har det varit i alla år)

Det jag tycker mig främst se är att man saknar den hockeykompetens som tidigare fanns i föreningen. Man har försökt kopiera andra lyckade föreningar, men det blir inget bra resultat om man inte förstått varför och hur de gjort det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: går bra för vårat j18 iaf, sämre start än a-laget, 0-1 efter 15 sek...sen 5 snabba på drygt 6 min, 5-1 mot löven efter första !
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Jag vet inte hur mycket du har sett bröderna men dom följer samma mall som tidigare, tidigt utvecklade, tidiga i U landslag, individuellt skickliga och snygga på isen men utan större speluppfattning och en tendens att vika ned sig när det inte går lika lätt som man vill. Det kan också ha varit sista kullen där Modo lyckas behålla de största talangerna, Till nästa års intag är redan de bästa i länet klara för andra hockeygymnasier.
Kommentera