1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1851593

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Gavelo:

Alltså det är för dåligt, det är alldeles för dåligt för att vara landets nästa högsta liga.

Sedan behöver dom inte ens stå till svars för sina misstag. Den på Carnestad sist var ju bara så sjuk, den nu är ju en klockren interference, han ska byta för klubban är trasig och passar på att trycka till i ryggen så att vår spelare inte kan markera och komma ut riktigt. Domaren står dessutom jävligt bra till, klart det blir öppen gata mot mål om det där är tillåtet. Vår spelare står ju dessutom still och det är lövenspelaren som söker upp honom och försöker åka igenom. Är ett skolboksexempel på interference.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Rytter:
Ja denna interference var inte så mkt att snacka om. Straffen finns väl argument både för/emot så den kan jag leva med. Däremot förstår jag inte varför Molin sluta spela vid interferencen blåser inte domarn så skall man fortsätta. Han får sätta en till framåt helt enkelt.
Kommentera

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Rytter: den här händelse ligger bara på andraplatsen i häpnadsväckande domaragerande, på första plats ligger fortfarande Nords utvisning på Torp som står flera meter från motståndaren utan att göra något regelbrott.
Kommentera