1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1852075

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Rytter: Löven tar korkade - låt vara lite billiga - utvisningar mot seriens överlägset bästa PP. Känns väl inte sådär väldigt genomtänkt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Björklöven 17/11
J F K:

Tyvärr kom dom ju undan med sina utvisningar mot oss.

Hoppas vi kan köra på som senast imorgon. Tyckte att hägga och röymark gjorde kanske en av sina bästa matcher. Såg delar av matchen igen och vi var riktigt stabila bakåt och hade bra avvägningar med puck och kontrollerade mycket av spelet.

Kul att Berglund verkat spelat till sig en plats, ung kille från orten dessutom. Imponerad hur han anpassat sig till seniorhockey och läser situationerna och spelar enkelt när det behövs. Är ju natt och dag i skillnad mellan honom och Aronsson t.ex. Tyder på bra spelsinne och förståelse. Sedan har han visat fina offensiva kvalitéer med långa öppnande pass från egen zon. Roligt att följa honom framöver.
Kommentera

Sv: Modo-Björklöven 17/11
J F K:
Ja minst sagt korkade utvisningar, synd att Fagervall valde att byta vakt till denna match!
Det var inte mycket som stämde ikväll, men kommentatorn gillade Hästens vakt i vart fall och när han bröt för en repris under matchens gång för att visa en räddning som han gjorde så insåg man att han är den sämsta kommentatorn i Canal Digitals historia!!
Kommentera