1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859067

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
wolper: Ledning och Lagkaptenerna måste gå ut imorgon, be om ursäkt och förklara sig. Hur det kan se ut så här på hemmaplan gång efter gång. Är det pga för hårt tryck på spelarna så ska spelarna bytas ut.
Man bör samtidigt tala vad som gäller för att vara PROFFS i MoDo, vad som gäller med inställning, alkohol, bisysslor osv.

Annars kommer snart publiken fly.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Supertrött: Själv blev man så förbannad när 1-5 målet kom att man bara stövlade ut från Arenan !

När jag gick ut så hamnade jag bredvid en pappa som gick med sin tio årige son och hans kompis och vi började surra om hur dåligt det var på isen när bägge små grabbarna hade en analys om varför det var dåligt : dom hade bara ett ord för det och ordet var
"inställningen" !!!

Alltså när till och med små killar i tio års åldern inser att killarna på isen visar upp en sån dålig attityd till sin uppgift , då har det gått långt !!
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Supertrött: Håller med! Något måste de göra eller uttala så snabbt som möjligt! allra mest om de tror att de ska ha någon chans på kvalserie/slutspel. Modo namnet dras ju djupare å djupare ner. vilka spelare och supportar kommer då? måste bänkas, ställas högre krav alt få bort kontrakt å byta spelare.
Kommentera