1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859115

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Supertrött: Själv blev man så förbannad när 1-5 målet kom att man bara stövlade ut från Arenan !

När jag gick ut så hamnade jag bredvid en pappa som gick med sin tio årige son och hans kompis och vi började surra om hur dåligt det var på isen när bägge små grabbarna hade en analys om varför det var dåligt : dom hade bara ett ord för det och ordet var
"inställningen" !!!

Alltså när till och med små killar i tio års åldern inser att killarna på isen visar upp en sån dålig attityd till sin uppgift , då har det gått långt !!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Smurfen: Ah det är fan inställningsproblem? Men sitter det i hela föreningen ? Hoppas jag verkligen de gör något åt det och inser det iallafall. Mitt hopp sitter i att särken skall få någon ordning på laget åtminstone. Det är ju bättre än förra året. Dock börja ju tokdipparna komma fler å fler nu. De måste fan pressas så de får rätt inställning. proppa i dem d-vitamin spå kanske de får en gladare inställning till att spela iallafall.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Tobias Ericsson säger "dom ville vinna mer än oss" Hur fan kan det vara så. Är man på den här nivån , i ett lag som Modo så måste man kräva att en spelare vill vinna varje gång det är match. Finns inte viljan där kan man spela i korpen eller division tre. När det är en spelares jobb att spela hockey så måste man kräva hårt jobb varje gång. Så har jag det iallefall på mitt jobb. Och då tjänar jag bra mycket mindre än dom.
Kommentera