1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296066 inlägg · 3792 ämnen

Inlägg #1863311

Sv: Modo-pantern 180113
Robin Ztorken L: Säger grattis till Pantern, ett lag som är så själlöst och oattraktivt vinner enkelt igen mot ett lag som man ute ens kan kommentera längre, finns inte riktigt ord att beskriva Modo som lag eller förening som helhet.

Mitt starka tips är att Modo kör på mad samma laguppställning, ingen bänkas och spelare värvas, man låter helt sonika säsongen gå i sank och så har man kört föreningen lite längre ner i dyn till nästa säsong.

:) Kämpa Modo
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
Gavelo:
Bänka folk har vi tyvärr inte bredd till, svårt och se att det finns någon i J-laget som gör laget vassare. Bänka backar kan man kanske göra men vet inte om det skulle bli något bättre av det. Skulle jag värva någon spelare idag skulle jag försöka hitta någon back. Men det här med att värva en massa spelare under säsongen för att skicka vidare vissa är en av de vanor som tagit oss dit vi är idag. Det som är betydligt mer oroande är kanske strategin bakom att skriva 3 årskontrakt med Tobbe/Björka/Häggström, dessa kommer ligga som en våt filt över laget om det inte presterar i enlighet med sin lön. Björka är kanske lite hårt med tanke på skadorna som ev hämmat och där finns iaf ett skott som kan ge poäng.

Tkr man skapar tillräckligt för att kunna vinna idag men tyvärr så skiter det sig, och tyvärr har det gjort det för många ggr denna säs för att kunna bortförklaras med ”shit happens”. Fö är det tydligt hur mkt Karlqvist tillför nu när han är borta.
+5
Kommentera

Sv: Modo-pantern 180113
Gavelo: Håller med dig :-)
+1
Kommentera