1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

290245 inlägg · 3754 ämnen

Inlägg #1863319

Sv: Modo-pantern 180113
Gavelo:
Bänka folk har vi tyvärr inte bredd till, svårt och se att det finns någon i J-laget som gör laget vassare. Bänka backar kan man kanske göra men vet inte om det skulle bli något bättre av det. Skulle jag värva någon spelare idag skulle jag försöka hitta någon back. Men det här med att värva en massa spelare under säsongen för att skicka vidare vissa är en av de vanor som tagit oss dit vi är idag. Det som är betydligt mer oroande är kanske strategin bakom att skriva 3 årskontrakt med Tobbe/Björka/Häggström, dessa kommer ligga som en våt filt över laget om det inte presterar i enlighet med sin lön. Björka är kanske lite hårt med tanke på skadorna som ev hämmat och där finns iaf ett skott som kan ge poäng.

Tkr man skapar tillräckligt för att kunna vinna idag men tyvärr så skiter det sig, och tyvärr har det gjort det för många ggr denna säs för att kunna bortförklaras med ”shit happens”. Fö är det tydligt hur mkt Karlqvist tillför nu när han är borta.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
ivandrago: Ja problemet är ju där i hockey att när 3års kontrakten skrevs var det få eller ingen som kritiserade dom?
Sen tycker jag det är hårt att säga att dom ligger som en blöt filt, det beror ju såklart på pengarna, men Björklund tycker jag visar kapacitet även i år. Att han behöver bra omgivning är ju knappast något nytt. Han är ju en spelare vi lär ha kvar alla 3år också. Molin lär t.ex. inte bara kvar...
Och Häggström så handlar det väldigt mkt om pengar. Precis innan skadan tycker jag han spelade på en nivå man inte alls kan klaga på. Förutsatt han inte tjänar "multum" då. Vilket han säkert gör...
Ericsson dock är jag rätt säker på att det bryts. Men tror ingen hade förutsett att en kille som faktiskt var en hyfsad eller till och med bra defensiv center men hellre var back skulle vara så oerhört vilse som back?
Kommentera

Sv: Modo-pantern 180113
Spännande att många här skriker på nyförvärv, och i princip samma personer hånar laget och förklarar att man absolut inte kommer gå på matcherna för laget är så jävla dåligt och inte kämpar.

Sedan är man förvånade och förbannade att det inte kommer nyförvärv?

Undra hur dom tänker att man ska få ihop den ekonomiska ekvationen?
+2
Kommentera