1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863407

Sv: Modo-pantern 180113
Tarasov: Ja problemet är ju där i hockey att när 3års kontrakten skrevs var det få eller ingen som kritiserade dom?
Sen tycker jag det är hårt att säga att dom ligger som en blöt filt, det beror ju såklart på pengarna, men Björklund tycker jag visar kapacitet även i år. Att han behöver bra omgivning är ju knappast något nytt. Han är ju en spelare vi lär ha kvar alla 3år också. Molin lär t.ex. inte bara kvar...
Och Häggström så handlar det väldigt mkt om pengar. Precis innan skadan tycker jag han spelade på en nivå man inte alls kan klaga på. Förutsatt han inte tjänar "multum" då. Vilket han säkert gör...
Ericsson dock är jag rätt säker på att det bryts. Men tror ingen hade förutsett att en kille som faktiskt var en hyfsad eller till och med bra defensiv center men hellre var back skulle vara så oerhört vilse som back?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
Monno:

Björklunds inträde i förstakedjan har ju fått igång den lite igen, visst Molin kan bättre, men han bidrar med målskytte och framförallt tyngd som Eriksson saknar. Sedan är han sådär lagom småful och visar faktiskt vilja. Tycker dessutom han han är mer vårdad med pucken i år jämfört med förra då han ofta spelade svårt och gav bort den i fel lägen. En bra spelare för ett lag i HA att ha.

Eriksson har det låst sig för rejält, jag var en av dom som verkligen såg fram emot att se honom som back, en back som kan styra uppspelen bakifrån men tyvärr ställer han till det för mycket. Dock har han ett bra passningsspel och bidrar på blålinjen i PP. Skulle han bara höja sig något snäpp och ta bort misstagen är det en riktigt bra spelare för HA också.

Nej klarar man topp 8 så skulle det vara räddningen på säsongen, sedan får man bygga för nästa år. Där måste prio vara att behålla Wahlgren, han är redo att få chansen som minst andra center i en bra omgivning. Hoppas han vill stanna.
Kommentera