1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863412

Sv: Modo-pantern 180113
Monno:

Björklunds inträde i förstakedjan har ju fått igång den lite igen, visst Molin kan bättre, men han bidrar med målskytte och framförallt tyngd som Eriksson saknar. Sedan är han sådär lagom småful och visar faktiskt vilja. Tycker dessutom han han är mer vårdad med pucken i år jämfört med förra då han ofta spelade svårt och gav bort den i fel lägen. En bra spelare för ett lag i HA att ha.

Eriksson har det låst sig för rejält, jag var en av dom som verkligen såg fram emot att se honom som back, en back som kan styra uppspelen bakifrån men tyvärr ställer han till det för mycket. Dock har han ett bra passningsspel och bidrar på blålinjen i PP. Skulle han bara höja sig något snäpp och ta bort misstagen är det en riktigt bra spelare för HA också.

Nej klarar man topp 8 så skulle det vara räddningen på säsongen, sedan får man bygga för nästa år. Där måste prio vara att behålla Wahlgren, han är redo att få chansen som minst andra center i en bra omgivning. Hoppas han vill stanna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
Rytter: Värva en klassback o förvandla # 67 till center!
Vill han inte det så riv kontraktet...
Kommentera

Sv: Modo-pantern 180113
Rytter: Ja Wahlgren känns som en spelare som vore viktig att behålla. Han känns spontant som hans maxnivå är SHL. Därav har vi bra chans att bygga "runt" honom något/några år.

Ericsson har uppsidor på denna nivå helt klart men han spelar dels över sin nivå på tok för ofta. Sen är han onödigt mjuk allt för ofta. Han kan spela fysiskt men allt för ofta känns det tveksamt i hörnen. Överlag önskar spelet utan puck en del övrigt att önska.
Tror dock han känner av det själv, och därav är kanske självförtroende inte på topp vilket ställer till det.
Kommentera