1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480356 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1865325

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Hahaha underbart! :) Nu får det väl visa sig vilken kvalitet han håller, men det visar ju på att det är första sportchefen och tränaren på 8-10 säsonger som insett problemet, DET är positivt!

Sedan måste jag ge en känga till er härinne som sågat snubben jäms med fotknölarna pga. Hans stats, hur fan är ni funtade???

Ska ALLA spelare MoDo värvar vara poängkungar??? Hur fan tror ni det sett ut med en backuppsättning med 7-8 Erik Karlssons, totalt jävla kaos?!

Dessutom verkar ni bedömma värvningarna utifrån att MoDo är en SHL-klubb, det är vi INTE!! Vi är ett bottenlag i Allsvenskan, för ANDRA säsongen i rad!! Vad tror ni att vi kan attrahera för spelare egentligen, spelare av hög SHL-klass eller NHL-proffs?

Killen är en DEFENSIV back, han kommer INTE att göra en massa poäng, precis vad vi behöver!
Sedan får tiden visa om han håller eller inte.
Rätt typ av värvning iallafall, gärna 1-2 till av samma sort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Vem har sågat den nya p.g.a statistiken? Det handlar mer om att en defensiv pjäs gör inte att laget kommer resa sig och han blir den härförare vi behöver.

Sen är det inte statistiken det handlar om, titta på utlåningarna. Som jag skrev tidigare, utlånad till flera lag på bara 2 år. Attitydproblem? För dålig? För dyr? Vem vet, därav tveksamheten. Att han varit med i JVM tidigare är inte relevant över huvud taget just nu. Det är historia, mycket händer på 5 år.

Denna säsong är rätt körd oavsett. Han blev värvad för att undvika kval ner, knappast för att kvala upp.

Ska väl tillägga, vad JAG tror och tycker.
Kommentera