1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1865366

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Vem har sågat den nya p.g.a statistiken? Det handlar mer om att en defensiv pjäs gör inte att laget kommer resa sig och han blir den härförare vi behöver.

Sen är det inte statistiken det handlar om, titta på utlåningarna. Som jag skrev tidigare, utlånad till flera lag på bara 2 år. Attitydproblem? För dålig? För dyr? Vem vet, därav tveksamheten. Att han varit med i JVM tidigare är inte relevant över huvud taget just nu. Det är historia, mycket händer på 5 år.

Denna säsong är rätt körd oavsett. Han blev värvad för att undvika kval ner, knappast för att kvala upp.

Ska väl tillägga, vad JAG tror och tycker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: 3p upp till 8:e plats, klart som fan man satsar på att klättta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Din analys är alltså att det är i offensiven det felar?
Utlåningarna KAN ju ha att göra med att det är jävligt vanligt i Finland att när man ser ut att missa slutspel så lånar man ut eller säljer många spelare?!

All statistik tillgänglig gör gällande att MoDo borde ligga 5-6 i tabellen, vi vinner ganska många matcher, men till skillnad från dom flesta andra lagen spelar vi nästan aldrig oavgjort, utan vinner eller förlorar.

Vår offensiv är bland seriens främsta men det har ju liten eller ingen betydelse när vi har backar som ställer till det så in i helvette att vi förlorar på tok för ofta. Kan vi stoppa blödningen defensivt i alla fall lite så kommer vi att minska antalet idiotiska förluster, ganska enkel matematik.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson:

Fast då har det ju varit bra mycket lättare att bara säga upp han istället för att låna ut.
Kommentera