1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481745 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1866207

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo: Ärligt talat så tror jag att föreningen i stort skulle behöva ändra eran vision och syn på er själva lite. Just nu blir det bara ett Ok för spelarna att alla kräver dom skall upp i år.

Visst ni har SM guld och allt det där och inte vi, men känns som vi är i lite samma situation som när vi åkte ner.

vi hade också haft det tungt i SHL ett par säsonger och det blev inte bättre I Allsvenskan. Efter att vi nästan konkade så gjordes det ett krafttag och man styrde upp hela organisationen och tänket med unga svenska spelare med allt vad det innebär föddes.

Ni har ledande spelare på juniorsidan, både guld i J18 och J20 förra säsongen, men det verkar vara för rörigt i A-laget så när man skall forslas in i A-laget så verkar man inte finna sin roll riktigt.


Modos kulle behöva gå ihop och arbeta ihop en framtidsplan hur det skall se ut från juniorer upp till A-lag.

Är lite frågande om Säcken med sin oldschool hockey är rätt man att leda ett lag som skall spela en modern hockey? Visst han har gamla fina meriter men allt har sin tid.

Bara lite tankar från en "hobby expert" 😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK x2
Sputnik: Tror inte vi kommit längre med "modern hockey". Säcken förespråkar en urstark defensiv med spelare som hela tiden rör på fötterna och hugger när tillfälle ges.
Djurgården spelade riktigt bra under honom, trots en betydligt svagare trupp än vad de har idag.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Sputnik: Sen har vi inte direkt någon fysträning som är att hänga i julgran.

Vissa fans påstår att "jo men dom har ju skitbra resultat i testerna", haha jo visst. men vad gör det om dom inte klarar att spöa motståndarna på plan.

C. Bengtsson vill jag minnas hade riktigt bra av någonting, nånting med andningen. Men var inte alls lika bra som han är nu på plan.

Förändra fysen helt och hållet vore snart på sin plats. Hur testerna är skiter jag fullständigt i. RESULTAT är vad som räknas i tabellen.

Samt är det flertalet som gått från Modo till ett annat lag och tyckt träningen har varit betydligt jobbigare och byggt på annat vis.

Det är dags att förändra fysen snart. ALLT är utbytt förutom JB.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Sputnik:
Det är givetvis bra att vinna Guld med J-lagen, men samtidigt så betyder inte den framgången något om man inte spelarna i sig är tillräckligt bra för a-lagspel. Många duktiga juniorer kan dessutom vara upptagna av annat under tiden för j-slutspelen. Skrivet utan att ta ifrån j-spelarna deras prestation. Sen är det är en sak att göra 10 bra min i a-laget i 5 matcher, vilket jag sett många juniorer göra. En helt annan att ta en plats och bidra.

Vilket vi ändå har två juniorer som gjort denna säsong i både Wallin/Sellgren och även Wahlgren i viss mån. Så jag vet inte om direkt känner att jag vill klaga på den biten. För visst är det orimligt att förvänta sig att 4-6 juniorer skall kunna göra avtryck i a-laget som ordinarie en säsong. Så kanske en viss övertro på bredden.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Sputnik: Är inne på samma sak i mitt inlägg ovan, eller ja under detta blir det ju såklart ;)
Kommentera