1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481745 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1866191

Sv: Modo - AIK x2
J F K: Det instämmer jag fullt i, har man 2 färska årskullar med dubbla SM guld så bör man kunna plocka upp 2-3 som tillför på en bra nivå i AS, det juniorer som fått speltid har inte alls varit förberedda och har snarare gått bakåt i utvecklingen ist för framåt.

Sen finns det så mycket annat kring laget som man kan diskutera i dagar, men det låter jag vara osagt just nu.
Jag tror att luften gått ur Modo, man verkar inte kunna studsa upp till den nivå man själv hade förväntat sig och särki har inte fått ut ens i närheten av mångas kapacitet tyvärr.

Sett till den genomsnittliga prestationen så är nog Modo spot on i tabellen, man har inte förtjänat ett slutspel men man har samtidigt inte förtjänat att spela ett negativt kval.

Tidig semester att vänta? !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo: Hur kan luften gå ur ett lag med så många omgångar kvar o alla möjligheter att ta sig uppåt i tabellen? Var på matchen igår o fick en ganska klar bild av i mitt tycke problemet. Många spelare förlorar kampen man mot man i sargdueller.
Slutsats:För klena?
Förlorar många viktiga teckningar.
Slutsats:Dålig kompetens?
Slarviga/fel passningar i uppspel .
Slutsats: Brist på speluppfattning/brister i kompetens?
Skulle kunna göra listan längre men ska ner på gymmet men sammantagna intryck är att spelarna är för DÅLIGA, ser ingen spelare som skulle kunna platsa i något Shl lag. Sellgren som är så hypad är inget annat än en medelmåttig spelare, låt vara att han är junior men som allsvensk spelare är han högst medelmåttig.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo: Ärligt talat så tror jag att föreningen i stort skulle behöva ändra eran vision och syn på er själva lite. Just nu blir det bara ett Ok för spelarna att alla kräver dom skall upp i år.

Visst ni har SM guld och allt det där och inte vi, men känns som vi är i lite samma situation som när vi åkte ner.

vi hade också haft det tungt i SHL ett par säsonger och det blev inte bättre I Allsvenskan. Efter att vi nästan konkade så gjordes det ett krafttag och man styrde upp hela organisationen och tänket med unga svenska spelare med allt vad det innebär föddes.

Ni har ledande spelare på juniorsidan, både guld i J18 och J20 förra säsongen, men det verkar vara för rörigt i A-laget så när man skall forslas in i A-laget så verkar man inte finna sin roll riktigt.


Modos kulle behöva gå ihop och arbeta ihop en framtidsplan hur det skall se ut från juniorer upp till A-lag.

Är lite frågande om Säcken med sin oldschool hockey är rätt man att leda ett lag som skall spela en modern hockey? Visst han har gamla fina meriter men allt har sin tid.

Bara lite tankar från en "hobby expert" 😀
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo:
Emil Molin sätter lite omedvetet fingret på ett av Modos mentala problem:
”– Vi gjorde en riktigt bra förstaperiod, men deras 1–0-mål kom som en käftsmäll för oss och de kunde få energi från publiken. Precis det vi hade pratat om att det inte skulle ske.”

Hur kan ett mål i baken komma som en käftsmäll? Ett mentalt starkt lag fortsätter köra även om man så ligger under med 2-3 mål. Nu får inte Modo någon energi av att leda med några mål heller, men helt klart är att de har en del hjärnspöken som bara en skillad exorcist tycks kunna rå på 🤔.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo:
”Spot on” där
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo: Svårt att argumentera emot dig.
Kommentera