1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481747 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1866209

Sv: Modo - AIK x2
Gavelo: Hur kan luften gå ur ett lag med så många omgångar kvar o alla möjligheter att ta sig uppåt i tabellen? Var på matchen igår o fick en ganska klar bild av i mitt tycke problemet. Många spelare förlorar kampen man mot man i sargdueller.
Slutsats:För klena?
Förlorar många viktiga teckningar.
Slutsats:Dålig kompetens?
Slarviga/fel passningar i uppspel .
Slutsats: Brist på speluppfattning/brister i kompetens?
Skulle kunna göra listan längre men ska ner på gymmet men sammantagna intryck är att spelarna är för DÅLIGA, ser ingen spelare som skulle kunna platsa i något Shl lag. Sellgren som är så hypad är inget annat än en medelmåttig spelare, låt vara att han är junior men som allsvensk spelare är han högst medelmåttig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK x2
Golden boy :

Just tekningarna och centersidan är ett stort problem. Hade goda förhoppningar på att Molin/Häggström/V Öhman och Wahlgren skulle vara en riktigt bra centerlinje på denna nivå.

Tyvärr har dessa inte gett stabilitet till laget. En riktigt förstacenter är vad vi behöver typ Fredric Andersson i Löven, Castonguay (även om han går ytter i AIK ibland), Friesen i Leksand osv.

Får vi behålla Wahlgren så ska han ha en chans som center för tycker han har mycket hockey i sig men är tyvärr lite ojämn. Öhman har några fina kvalitéer men det går lite för långsamt för honom, vill gärna ge honom minst en säsong till då det är en spelare från staden samt att han är en sådan som kommer vara för dålig för NHL/SHL och vi kan ha nytta av honom länge.

Tror dessutom att Molin och Marklund skulle vara grymma med en annan center. Känns ibland som det går lite långsamt för Molin att bygga spel när han ska ner djupt och hämta puck och sedan själv åka in med den i offensiv zon. Bättre om han kan vara ytter och få pucken i fart mellan blå och röd samt ha en center som sköter det defensiva bättre.

Är nästan beredd att offra Karlkvist nästa år för att frigöra en stor lönepost som kan läggas på en riktig bra center. Får vi sedan bort Ericsson och Röymark kan vi ta en bra andra center och en bra defensiv back. Yttrar har vi bra kvalitet på ifall vi nästa år kan köra med Molin, Björklund, Eriksson, Marklund.

Angående Sellgren så tycker jag han är bra. Kolla igår när han åker ikapp och med kropp trycker undan sin spelare och vinner pucken. Skulle gärna se honom 1 säsong till. Tror han får det svårt i SHL redan nästa år. så där borde vi vara ute tidigt och lobba för ett lån om han inte tar plats.
Kommentera