1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481834 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1866475

Sv: Modo - AIK x2
27Pärssinen27:
Fan vad kloka ord, håller med dig i vad Du skriver..
Måste bara tilläga att om det kommer in en spelare i ett lag som nyligen spelat i SHL så kan det hända att denna spelare mer tänker på att han spelar i ett före detta SHL lag..
Spelaren kan mycket väl presterat bättre i t.ex. Almtuna för där får de inte samma status utåt sett som de får i MoDo..
Och jag måste säga att personligen är jag imponerad att ni ligger där ni ändå ligger för så många spelare som lämnade MoDo när ni ramlade ur så kunde det ha slutat i en än värre trasige..
Hade vi i Löven haft fler såna som t.ex. Peter Andersson som fast han trillat ur Elitserien blev ett år till uttagen till Tre kronor så hade vi förmodligen sluppit att ett par göra en Leksand och ta hissen upp och ner ett par år...
I mina ögon så gör MoDo helt rätt i det dom gör, spelare som t.ex. Marklund, Ritola eller Hedman är kanske inga spelare som kan spela upp ett lag till SHL men ger stabilitet till spelare som Hanses, Wernblom m.fl. som definitivt har hungern att göra det..

Om Säcken är rätt namn att leda MoDo ska jag låta vara osagt, kanske lite för old school, på gott och ont..
Det "gamla" som han har med sig ser man hur han leder laget, han ställer krav som kanske inte moderna tränare gör som inte vågar göra det som han gör, frågan är nog mera om han har tagit till sig det moderna hockeyn?
Viktigaste av allt, klarar de att ta dessa krav och tar dom till sig det han säger...
Är inte så säker på det, lär visa sig efter säsongen...

Sen kan det vara att idag spelar de yngre mer för sin egen karriär och laget blir lite sekundärt, svårt att gå upp då oavsett vad som står på tröjan....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK x2
Jaca: Problemet just nu handlar inte om vi har ett ålderdomligt spelsystem eller inte. Problemet är, hur får vi spelarna att maximera sin insats oavsett spelsystem. Det är som att det antingen saknas en vilja att prestera max eller så år det en mental låsning som gör att det mesta energin går åt på fel saker.
Kommentera