1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871373

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Sawchuk: Håller med dig om inställningen till sitt jobb som spelare i MoDo Hockey. Man ska smälla på. Gå på mål. Skjuta direkt så hårt du kan. Sköta sig vid sidan av. Jobba hem stenhårt. Bli förbannad vid förlust. Låta klubbens intressen gå före dina. Visa nån jävla stolthet. Frågan är när ska MoDo ställa dessa krav?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Costanza: Tycker verkligen att det du skriver är något som verkligen INTE verka finnas i Modos kravbild och det är sen många år tillbaks !

Skulle vara bra om fler lyfter fram dessa synpunkter till dom herrar som styr i Modo Hockey , tillslut så kanske även dessa herrar vaknar upp å inser att där är nog en av de absolut största punkterna som är problemet i Modo !!!

Mailet som jag själv skrev till Frank som han vidarebefordrade till både VD och sporten , och i mailet som jag skrev till dom var just att vi åskådare verkligen ser att mycket av inställningen verka inte finnas där och där av folk som väljer att stanna hemma än att gå på matcherna.

I svaret jag fick tillbaka så kunde man på nått sätt läsa mellan raderna om att ” typ , nä men det har vi aldrig tänkt åt det hållet som en orsak till att folk har lessnat att gå på matcherna ”

Känns som att Ödmjukheten fortfarande inte är deras starkaste sida precis , där av också kravet mot spelarna .
Kommentera