1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479822 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872738

Sv: Silly season
Axle San: Samtidigt så är kärleken till sporten stark och man vill nog spela så länge man kan, innebär det då att man får sämre betalt men man kan spela för moderklubben,bo där man är uppväxt, där man har övriga familjen och merparten av släktingar och vänner så tror jag rätt många ändå väljer att spela där även om det innebär att man kliver ner ett seriesystem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Toby Orr har aldrig varit en träningsnarkoman direkt. Han skulle försäsongsträna med Hasse Jonsson, men gav upp nästan omedelbart.
Samtidigt skulle allsvenskan vara en serie där han skulle kunna spela sitt spel, utan att köra en försäsongsträning som Frölunda eller Skellefteå.

Dock vet jag inte om jag vill ha honom om han skippar försäsongsträning med väldigt hög intensitet. Han skulle klara det lysande i alla fall, men för de signaler han skickar till de övriga. Exempelvis körde både Macke och Foppa ofta dubbelt med juniorerna när de skulle spela för Modo. Så seriösa var de. Susse skulle nog aldrig komma på den tanken och han är väl närmast Enström gällande träningsmentaliteten.

Samtidigt ska man ha klart för sig att man kommer inte till NHL genom att inte träna såklart. Det är alltså inte någon medelsvensson-lathet vi pratar om. Det jag menar är att det är skillnad på Hasse Jonsson och Enström.
Kommentera