1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483642 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1873867

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Vi får heller inte glömma hur det gick till när vi hamnade i denna negativa spiral. Spelare med Modohjärta valdes bort till förmån för jänkare/kanadicker osv.
Om man väljer mellan 2 jämna centrar exempelvis, har jag inget problem med att man prioriterar grannens grabb.
När det väl brinner till och blir allvar känns det som grabbar från bygden mer förstår allvaret.
Se bara på värvningen av Bobby Butler där man valde bort Jesper Olofsson som gjorde succé i KHK medan Butler tokfloppade hos oss.
Jespers bror Victor var den överlägset bäste spelaren i Modo i kvalet, bla med 2 mål i match 7 och dessutom en av få som verkligen brydde sig och var totalt förkrossad efter man åkt ur.
Jesper ville dessutom till Modo innan säsong, men Svarten valde alltså istället Butler..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Till i år så värvade vi hem VÖ och Häggström. Jag tror att vi kunde ha fått en riktigt bra center för dom pengarna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:
Nu väljer man sällan mellan två exakt lika spelare, inte ens Jesper O och Bobby B var lika före säsongen. Problemet den säsongen var väl att det blev så extremt åt andra hållet 10!! Nordamerikaner.

Men det är inte dumt att plocka spelare på uppgång som Jesper vid det tillfället var. Inför den här säsongen är det inte otänkbart stt man valde mellan Bengtsson i SSK och Öhman, frågan är varför man valde Öhman. Om det tippar över enbart pga att han är från Övik så tycker jag det blir snett. Nu är jag inte så kritisk till Öhman som många andra men det är ändå värt att fundera på vilka grunder man plockar in en spelare. Det är så att man tom på god grunder plockar in Öhman framför Bengtsson, och utfallet inte blir som man tänkte. Skall tillägga att jag tror att båda Öhmanbröderna kan bli bra allsvenska spelare på sikt, tom mkt bra spelare.
Kommentera