1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1873870

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:
Nu väljer man sällan mellan två exakt lika spelare, inte ens Jesper O och Bobby B var lika före säsongen. Problemet den säsongen var väl att det blev så extremt åt andra hållet 10!! Nordamerikaner.

Men det är inte dumt att plocka spelare på uppgång som Jesper vid det tillfället var. Inför den här säsongen är det inte otänkbart stt man valde mellan Bengtsson i SSK och Öhman, frågan är varför man valde Öhman. Om det tippar över enbart pga att han är från Övik så tycker jag det blir snett. Nu är jag inte så kritisk till Öhman som många andra men det är ändå värt att fundera på vilka grunder man plockar in en spelare. Det är så att man tom på god grunder plockar in Öhman framför Bengtsson, och utfallet inte blir som man tänkte. Skall tillägga att jag tror att båda Öhmanbröderna kan bli bra allsvenska spelare på sikt, tom mkt bra spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: ja, nu var det ju karaktären hos Butler som var problemet. Borde aldrig värvats oavsett.
Fördelen med Öhman vs. Bengtsson är också att det kan vara lättare att få honom att stanna det där sista året när han egentligen är lite för bra för HA, medan en sån som Bengtsson som inte har någon koppling till Modo(även om just Bengtsson har det:)) kanske tänker ännu mer på sin egen karriär, men ändå är tillräckligt proffsig för att göra ett bra jobb när han är på plats.
Kommentera