1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479921 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1876164

Sv: Modo Hockey - Almtuna 180302
Tarasov: Tycker inte det är en jinx i detta fall.
Kan vi inte slå TIK under dessa betingelser så är det under all kritik!

Dom har verkligen inte ett skit att spela för, halvskadade spelare kommer vilas och deras motivation kan nog bedömas som måttlig.(säkert lite smått bakfulla också efter firandet av seriesegern :-)

Modo däremot borde komma ut som hungriga lejon och ha 100% inställning och motivation, för vi har något att spela för, så kan dom inte vinna denna match är det så dåligt att jag hoppas dom missa Mecaracet.
Då är dom verkligen inte värda att vara där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Almtuna 180302
Robin Ztorken L: Har Modo varit hungriga lejon, haft 100% inställning och motivation hittills under säsongen?
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Almtuna 180302
Robin Ztorken L:
Tycker du resonerar fel, att inte ha något att spela för kan slå åt två håll dessutom. Tror tom Timrå kan gynnas av att inte ha nåt att spela för. Sist så håll du på och jiddra om hur lätt Västervik skulle avfärdas....

Att hoppas att Modo skall missa mecaracet?!?! Här klagas det på lagets vinnarmentalitet😀 supportrarnas då? Kommer man 8 så är man värda att vara där såklart.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Almtuna 180302
Robin Ztorken L: Du har inte en jävla aning om hur motiverade Timrå är.
Det är trots allt västernorrlandsderby och för Modo finns det nerver som kan spöka, medan Timrå kan gå in i matchen med ett leende på läpparna och bara lira.

Finns hur många exempel som helst från gamla kvalserien där avhakade lag har ställt till det för lag som i praktiken vara "klara" att gå upp..
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Almtuna 180302
Robin Ztorken L: det är nog ett gigantiskt önsketänkande att Timrå inte kommer att gå för max. Fråga dig själv. Skulle Finland lägga sig mot Sverige i VM?
Det kommer att vara ett derby med massor av folk för ett Timrå som vant sig vid att ha närmast sörjande på plats.
Kommentera