1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474555 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1877780

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Gavelo: Handlar väl en del om hur stor hans lönekostnad är men jag tycker inte att han är rätt karaktär och han känns som lite av en medgångsspelare. Gör också ofta sina poäng mot sämre lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Axle San:
Vi har ändå en sådan passa bra lönebudget att vi skall kunna konkurrera om bra spelare i allsvenskan med en Karlqvist i klubben, poängspelare kostar. Det där med att han gör sina poäng mot sämre lag är nog mest en känsla, såg att han gjort 8p mot topp 4 lagen i serien trots två missade matcher mot almtuna. Man skall nog se över andra beståndsdelar i laget än just Karla, som om vi tappar Molin kommer bli mkt viktigt för offensiven.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Axle San: jag är av en precis annan åsikt, tycker han är en av få som faktiskt vill vinna varje match,bra fart och åker mycket skridskor, bra inställning och jag tycker han visar på stor potential tom oftare än Molin som kan falla bort hela matcher.
Karla är en toppspelare i AS och ska ha en topplön därefter, dessutom är han rutinerad och har klubbkänslan.
Visst har man kanske kunnat satsa på en spelare som Holm i AIK men det är en karaktär som nog drar så fort ett erbjudande kommer, Modo behöver spelare som vill stanna och jag tror karlkvist är en sådan typ av spelare
Kommentera