1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481672 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1877800

Sv: Silly season
atomragnar: Visst at Säcken ett 1+1 kontrakt som kan brytas?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San: Ja ni vad har inte testats i den här föreningen? Inget verkar funka. Sista säsongen man var någorlunda bra var 12/13,då hade man Ulf Samuelsson som tränare. Tror ni att det krävs en sådan typ av tränare för att få fart på ett Modo lag? Jag är osäker. Den säsongen hade man 7 importer (Skröder borträknad) så man kan inte riktigt säga att det var för att vi hade grannens grabbar som vi var bra. Så vad är formeln för att lyckas?
Jag tror jag man har saknat pådrivare i detta lag i en lång tid,någon som sprider positiva energier och som KÖTTAR på. En som tar över rummet. Någon som sätter krav. Någon med ambitioner. Någon som vill ta täten.
Kort förklarat en Peter Forsberg typ. Men sådana människor är sällsynta.

Laget är som en grå massa,ledarna likaså.
Det behövs karaktär och vilja genom hela ledet.

Jag tror så här,anlita en tränare som vill uppåt. En som är hungrig. Ge honom en rutinerad andra tränare som kan guida honom. Sedan så ska truppen bestå utav många juniorer,dom juniorerna som vill uppåt. Dom som vill bli bättre. Det kommer skapa konkurrens i laget. Sedan ha några bra etablerade spelare. Hedman,Karlkvist,Björklund,Molin,Marklund mm
Sedan kanske titta på lite div 1 spelare som också vill uppåt. Och det allra viktigaste. EN LAGKAPTEN. Häggström? Ha! vilket skämt.

Nej jag menar en riktig lagkapten. Sorry "Hägga"
Kommentera

Sv: Silly season
Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ besvikelsen. Glömde bort att T.Ericsson har kontrakt, men jag hoppas fan dom bryter med honom. (om han inte väljer att spela som forward)

Håller för övrig med Sanny om Karlin med.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San:
Ja.Gissar att det redan är brutet.
Kommentera