1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484618 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1883635

Sv: Silly season
Tarasov:

Inte speciellt upprörd att OSL lämnar. Borde gå att ersätta relativt enkelt. Ge någon junior uderifrån chansen t.ex o pettersson. OSL vill säkert ha mer betalt denna säsong också trots han står och stampar. Fick ju spela en del pp under säsongen och 14p på två säsonger är för dåligt. Visst han kan blomma ut i löven, men att behålla honom hade varie en för stor chansning anser jag.

Den enda jag vill ha kvar från juniorkedjan är wahlgren. Han skulle kunna fungera bra som center i andra med två riktigt bra yttrar, t.ex marklund plus en till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Nä OSL var en av dom jag tycker att man borde skippa. Man kan även skeppa Enström, Ericsson, och Röymark! Sellgren är ju redan klar för SHL.

Det är möjligt att jag är jävligt nitisk, men vette fan om jag tycker att vi har råd att vika 2 av 4 centerplatser till Wahlgren och Öhman om vi tänker vara ett topplag i Allsvenskan, en av dom yes, men båda vette fan
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter:
Ja facit kommer de närmsta två säsongerna. OSL var med i gruppen som låg strax bakom årets JVM-lag som var en relativt stark kull. Det kryllar inte direkt av juniorer som håller den klassen.Ingen av 99orna är däromkring, av 00 är Wernblom en framtida trolig JVM spelare. Chanser i PP var relativt sällsynta för honom, sällan på regelbunden basis. Samtidigt förstår jag att man släpper honom, för Häggström/Tobbe plockar upp lite fwplatser, tyvärr så blir det lite block.

Rent allmänt är det lätt att charmas av den energi Pettersson/Karlström kommer in med, de åker fort tar för sig, men i princip så klarar de inte va a-lagspel över längre tid.
Kommentera