1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481842 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1888875

Sv: Silly season
J F K: Tycker bara att det är jävligt tråkigt att ni är några få som tagit det uttalandet så allvarligt att ni är beredda att på ett forum svartmåla grabbarna när ni som resterande 99% borde vara jävligt stolta över dom.

Ett enda sådant missnöjes-uttryck kan ju tyvärr svartmåla ALLA MoDo-supportrar.

Och precis som jag sagt nu i ett par inlägg så har dom på Vancouvers hemsida tackat för tiden i Vancouver. Säsongen håller ju på fortfarande dessutom. Vad är det som säger att dom inte kommer att tacka MoDo när dom kommer hem?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Confusius: Men väx upp. Världen är inte så svart-vit som du verkar uppleva den. Vi andra kan vara både stolta OCH besvikna samtidigt.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius:
Tkr man skall hissa deras tröjor i taket, på fullt allvar. Gick gymnasiet nere i Ystad där alla höll på MIF eller vad för annat skit man nu håller på där nere. Då var Sedinarna ljuset i en annars relativt mörk tid i mitt liv. Dels hockeyn de spela och hela hajpen kring dem, kändes skönt att kunna identifiera sig med Modo då. Till på köpet stannade de en extra säsongen.

Min första match live var fö MIF - Modo, modo vann me 2-1 Sedinarna dominera, Påhlsson gjorde mål. Dessa fina grabbar spelar två SM-final, vinner OS /VM tar sitt lag till SC-final, lite troféer och poängligor. Kring plats 70 i alla tiders NHL poängliga. Hade gärna sett dem spela igen i vår hemmaarena men väljer de att inte göra så respekterar jag som en ”god vän” deras beslut, och tackar för det jag fått se dem uträtta.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Jag tycker att det är förbannat tråkigt att diskutera med någon som antingen inte läser mina inlägg eller väljer att inte förstå dem.
Kommentera