1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1891555

Sv: Silly season
Otto1: Vi hade en egen 21a som tog ganska många korkade utvisningar, men han blev rätt bra i alla fall.
Det Wernblom just har är hans vilja att vinna och att laget är allt, vilket på något sätt gör att han är mer lik Foppa än sin egen pappa. Sedan har han bra spelsinne och är inte det minsta rädd för fysiskt spel trots att han inte är så stor.

Det Wernblom framförallt måste förbättre är skridskoåkningen och fysiken, vilka jag tror går hand i hand. Skridskoåkningen är så pass dålig för att han saknar muskler i bål och ben ungefär som att han varit väldigt sen in i puberteten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag har inte följt era Wernblom-diskussioner, är mest intresserad av Silly Season, men måste bara få svar på en sak(förlåt att jag kommenterar detta i Silly Season)

Du skrev
"Det Wernblom just har är hans vilja att vinna och att laget är allt, vilket på något sätt gör att han är mer lik Foppa än sin egen pappa."

Som jag minns det hade pappan(Magnus, antar jag) båda de egenskaperna lika mycket som Foppa, dock inte samma kunnande. Eftersom du oftast skriver saker jag själv hade velat göra så kändes denna formulering litemärklig, men jag har nog missförstått.
Kommentera