1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1891586

Sv: Silly season
J F K: Jag har inte följt era Wernblom-diskussioner, är mest intresserad av Silly Season, men måste bara få svar på en sak(förlåt att jag kommenterar detta i Silly Season)

Du skrev
"Det Wernblom just har är hans vilja att vinna och att laget är allt, vilket på något sätt gör att han är mer lik Foppa än sin egen pappa."

Som jag minns det hade pappan(Magnus, antar jag) båda de egenskaperna lika mycket som Foppa, dock inte samma kunnande. Eftersom du oftast skriver saker jag själv hade velat göra så kändes denna formulering litemärklig, men jag har nog missförstått.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
puffe:
Apropå det vilka rykten in har vi?
Mål: Wallin (Förlängning av lån Sundlöv i allehanda)
Backar: Ingman (Bekräftat av både klubb och spelare)
Tobias Enström (Sundlöv)
Hedman (Nytt kontrakt Hedman själv)
Fw: Nya kontrakt på
Marklund (Intervju i allehanda)
Alba (Sa själv att han var intresserad via Svenskafans)
KJ - Inte hört någon men Sundlöv har sagt att han vill behålla så många som möjligt.
Däremot inga rykten in på FW sidan.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Magnus ville också vinna, men var nog mer att han själv borrade ned huvudet och körde. Magnus var en väldigt tjurig person.
Han gjorde absolut sitt bästa för laget, men jag vet inte om det beror på att en center blir "mer" involverad eller vad det är som gör att Foppa liksom Wernblom den yngre hade/har en tendens att få alla andra att dra åt samma håll. Någonting med utstrålningen kanske.

Sedan är det givetvis också det faktum att Magnus var ytterforward med arbetsplats framför eget mål, medan Foppa/Jr var center och var över hela banan.
Kommentera