1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1891976

Sv: Silly season
Tarasov: Precis som man kan hitta guldkorn i Norge eller division 1. Det finns ofta en anledning till att spelarna är i en lägre division, men som du säger finns det en hel del med potential som kan platsa både i allsvenskan och i vissa fall SHL.
Problemet är att hitta dem. Vissa spelare klarar bara en viss nivå, men när tempot höjs och det blir tuffare har de inte en växel till.
Ta Janne Larsson och Pappa Molin. Ofta dominanta i elitserien, men medelmåttor på sin höjd i tre kronor. Joel Lundqvist som jag tycker är en mycket mer begränsad spelare i SHL/Elitserien har exempelvis tillfört mycket mer på landslagsnivå osv.

Det är alltså inte bara att hitta de som är oslipade diamanter i de ligorna. Man måste också se vilka som har potentialen att verkligen bli en riktig diamant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Nej det är såklart sant, och inte att förglömma gäller även vårt J20 lag:)
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Gillar verkligen detta med att annonsera om nyhetsuppdateringar i förväg, skapar intresse och spänning hos oss som gillar Silly Season.

Mycket bättre att man portionerar ut dessa nyheter (trots att vissa saker kanske redan är klara) istället för att göra ett pressmeddelande med att fyra spelare har förlängt. Detta sätt skapar intresse i media och bland supporters.

Måste säga att detta är något som sköts väldigt bra av klubben nu, tidigare har det varit riktigt dåligt skött men de som styr nu har lyckats bygga upp något bra och proffsigt. Fortsätt med detta!
Kommentera