1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479842 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1891981

Sv: Silly season
J F K:

Gillar verkligen detta med att annonsera om nyhetsuppdateringar i förväg, skapar intresse och spänning hos oss som gillar Silly Season.

Mycket bättre att man portionerar ut dessa nyheter (trots att vissa saker kanske redan är klara) istället för att göra ett pressmeddelande med att fyra spelare har förlängt. Detta sätt skapar intresse i media och bland supporters.

Måste säga att detta är något som sköts väldigt bra av klubben nu, tidigare har det varit riktigt dåligt skött men de som styr nu har lyckats bygga upp något bra och proffsigt. Fortsätt med detta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Det är bra, men samtidigt får det inte bli överflöd på dessa. Det blir lätt antiklimax också med hype kring vad folk anser för små saker. Då kan man istället tappa intresse till kommande nyhetsuppdateringar för man tappar förhoppningar om vad som kommer presenteras. Alltså, det blir tillslut inte lika många som droppar in för att se livesändningen sen. Visst bra att man portionerar ut dem, men jag tycker man ska växla för att kunna bevara rejäl hypad stämningen när större presentationer är på gång.

För denna presentation lär väl nästan vara Hedmans kontrakt va? (baserat tidigare)
Kommentera